Winnares Sylvia.
Winnares Sylvia.

Sylvia wint 50.000 euro en een BMW bij de Postcode Loterij

Algemeen 6 keer gelezen

Twee bewoners van de Riekus Waskowskyhof in Rotterdam zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3076 LW is in de novembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Deze prijs viel in augustus ook al twee keer in de havenstad.
 

Rotterdam - Eén winnaar wint 50.000 euro en één winnaar 12.500 euro. De winnaar van 50.000 euro, Sylvia, wint ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs. Sylvia is blij verrast: “Dat dit mij nog een keer mocht overkomen! Ik heb zelf weinig wensen, maar met het geld help ik graag mijn kleinzoon zodat hij later kan studeren.” Adri en Nila winnen 12.500 euro. Van het geld willen zij een voortuin aanleggen en een reis naar de Zuidpool maken.
 
PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de Riekus Waskowskyhof in Rotterdam is op vrijdag 16 december te zien bij ‘Koffietijd’ op RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.
 
Rotterdam eerder in de prijzen

Het is niet de eerste keer dat de PostcodeStraatprijs in Rotterdam valt. Afgelopen augustus viel de prijs maar liefst twee keer: op de Wilgenplaslaan (postcode 3053 VT) en op het Melkpad (postcode 3075 HP).
 
 

Uit de krant