Afbeelding

Meneer Verkooijen bezocht De Rotterdam dankzij stichting Ambulance Wens

Algemeen 151 keer gelezen

Veel mensen zijn zo ziek dat ze niet meer even de auto, bus of trein in kunnen stappen om nog één keer naar een bijzondere plek of gelegenheid te gaan. Deze mensen, in hun laatste levensfase, kunnen een beroep doen op de stichting Ambulance Wens.

De stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Meneer Verkooijen uit Dongen
Twee jaar terug heb ik van nabij meegemaakt dat de laatste wens van meneer Verkooijen uit Dongen in vervulling ging. Samen met een aantal collega’s hebben we gezorgd dat deze meneer en zijn meereizende familie naar de 28e etage van ‘De Rotterdam’ op de Wilhelminakade kon. Vandaar had hij een prachtig uitzicht op de ‘Oasis of the Seas’, toen nog het grootste cruiseschip ter wereld, dat lag afgemeerd bij de Cruiseterminal. Voor de terminaal zieke meneer Verkooijen en zijn familie een moment van vreugde, dat doet je wel wat.

Donaties
Het is een mooi initiatief om mensen in hun laatste levensfase te helpen met hun ultieme wens. Maar naast vrijwilligers is er ook geld nodig. Donaties groot en klein zijn altijd welkom. Daarom vraag ik aan iedereen die ik ken aandacht voor de stichting Ambulance Wens via mijn donatiepagina.

Kom in actie en geef ook!
Doe het nu gelijk of samen met je vrienden of familie als kerstcadeau. Ga naar de donatiepagina [www.marree.cc] en blijf deze laatste wensen mogelijk maken…

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant