Afbeelding

Rotterdam Tourist Information opent cadeauwinkel in Rotterdam Centraal

Algemeen 136 keer gelezen

Rotterdam - Rotterdam Tourist Information opent een gift shop in de centrale hal van Rotterdam Centraal.  Vanaf zaterdag 17 december kunnen bezoekers, maar ook Rotterdammers terecht bij ‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More’ voor cadeautjes uit de stad. 
Het assortiment van de gift shop bestaat voornamelijk uit Rotterdamse producten. Zo zijn er Rotterdamsche Oude Kaas, Maasstroompjes, Rotterdamse Port van MWAH en lokaal gebrouwen bier van de Kaapse Brouwers te koop. Maar is er ook Rotterdams design te krijgen, zoals de tassen van Susan Bijl. Daarnaast worden in de gift shop ook de meer traditionele (Holland) souvenirs verkocht, van magneten tot sleutelhangers en ansichtkaarten.


Het is de tweede gift shop van Rotterdam Tourist Information. In de vestiging aan de Coolsingel worden al langer Rotterdamse en Hollandse gifts verkocht. Het Centraal Station geldt voor veel bezoekers en toeristen als een belangrijke entree van de stad. Het aantal bezoekers dat de locatie in Rotterdam Centraal bezoekt is de afgelopen vijf jaar fors gestegen. Met de nieuwe gift shop op het station komt Rotterdam Tourist Information tegemoet aan de toenemende vraag van bezoekers naar een Rotterdams aandenken of cadeau.  

‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More’ is zeven dagen per week van 10.00 tot 19.00 uur geopend en direct gelegen naast de Rotterdam Tourist Information balie. 


Het groeiend aantal bezoekers op Rotterdam Centraal is voor Rotterdam Tourist Information en Uitagenda Rotterdam ook reden om daar vanaf donderdag 22 december te beginnen met de verkoop van last minute tickets en specials. Voorstellingen en concerten worden elke donderdag tot en met zondag aangeboden met een korting tot wel 50%. De kaartverkoop zal plaatsvinden aan de reeds bestaande balie van Rotterdam Tourist Information. Ook kunnen bezoekers en Rotterdammers hier kaarten kopen voor de Rotterdamse musea. Zie voor meer informatie over last minute kaartverkoop en de specials: www.uitagendarotterdam.nl/lastminutes
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant