Afbeelding

Wat een mazzel, een jaar lang gratis pannenkoeken!

Algemeen 109 keer gelezen

Rotterdam - Marleen van den Boom mag een jaar lang gratis pannenkoeken komen eten bij Familierestaurant Bergsche Plas in het Lage Bergse Bos. Uit alle inzendingen kwam de Rotterdamse moeder van twee zoons als gelukkige winnaar te voorschijn.


“Wat een mazzel”, luidt de reactie van Marleen van den Boom (35). De getrouwde moeder van Roman (12) en Mingus (8) wandelt met gezin al jaren in het Lage Bergse Bos op de grens van Rotterdam en Lansingerland en kent het familierestaurant maar al te goed. “Mijn jongste zoon Mingus is gek op pannenkoeken en vindt het geweldig. Hij hoopt dat we iedere week pannenkoeken gaan eten, maar dat zal eerder eenmaal in de maand worden gok ik”, aldus Van den Boom die werkt als ambulant woonbegeleidster voor 8 uur in de week en woont in Kralingseveer.

Op 15 december haalt ze de prijs op bij Familierestaurant Bergsche Plas dat vorig jaar deze wedstrijd voor het eerst hield. “We willen met de aandacht die deze actie genereert meer betrokkenheid tussen de regio Rotterdam en Bergsche Plas ontwikkelen. Familierestaurant Bergsche Plas is er niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze gasten in de regio. We hebben een maatschappelijk functie, om mensen naar buiten te krijgen en outdooractiviteiten te stimuleren. Het onder de aandacht brengen van ‘de Achtertuin van Rotterdam’ is hierin erg belangrijk”, vertelt manager Iris Roest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant