Afbeelding

Hoogvlieters genieten van kerstdiner in Villa Vonk

Algemeen 128 keer gelezen

Een kerstboom, feestelijk gedekte tafels en een zevengangen-kerst-diner zorgden ervoor dat de honderd aanwezigen in Villa Vonk zaterdag zonder meer genoten.

HOOGVLIET – Het Antilliaanse vrouwennetwerk had alles uit de kast getrokken om samen met de Stichting Villa Vonk de gasten een aangename avond te bezorgen. De kerstman maakte hier en daar een praatje en zijn drie kleine hulpjes zorgden voor vertederende blikken. Met dit kerstdiner, gesubsidieerd door de gebiedscommissie en Stichting Aelwijn, wilde het netwerk senioren, mantelzorgers, alleenstaanden en minder/invaliden uit Hoogvliet een onvergetelijk kerstdiner geven.

Chippendale

En het was een succes! De Antilliaanse vrouwen, onder wie Suwena Chippendale (zie foto), waren vrijdag al gestart met het bereiden van het diner en het verpakken van de presentjes. De gasten waren blij verrast door een leuk potje met bonbons en koilechi, een zoete lekkernij. “En we verloten onder de gasten een heerlijke taart,” zegt Carolyn Stewart, voorzitter van het vrouwennetwerk. Halverwege het diner vond Edwin Smid, voorzitter gebiedscommissie, het tijd worden voor een kerstlied en samen werd de klassieker ‘Stille nacht, heilige nacht’ gezongen. (Marianne van der Ham)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant