Afbeelding

Broederliefde en MHD vanavond op Triangle Indoor!

Algemeen 416 keer gelezen

Rotterdam - Triangle komt op vrijdag 23 december terug in de Maassilo Rotterdam met Triangle Indoor festival 2016. Met onder andere optredens van de Franse rapper MHD en de Rotterdamse rapformatie Broederliefde.

MHD

De 21-jarige MHD, alias Mohamed Sylla, is opgegroeid in een buitenwijk van Parijs. Voordat hij doorbrak was hij lid van het rapcollectief 19 Réseaux, wat hij combineerde met zijn baan als pizzakoerier. MHD vond inspiratie in zijn Afrikaanse roots bij Afrikaanse artiesten. Zodoende creëerde hij een mix van trap, Franstalige rap en afrobeat. Zijn debuutalbum werd uitgebracht op 15 april 2016 en de rest was geschiedenis. MHD werd een hit op Youtube met miljoenen views op zijn clips.

Broederliefde

De Rotterdamse rapformatie Broederliefde gaat na hun optreden op Triangle Outdoor Festival van afgelopen zomer met de organisatie mee de Maassilo in voor de Indoor versie van het evenement. Waar Emms, Jerr, Sjaf, Edson en Mella zijn begonnen als een groep voetbalvrienden die samen de studio in gingen, zijn zij geëindigd als de meest gestreamde artiest van 2016 in Nederland. Ook heeft Broederliefde met hun album Hard Work Pays Off 2 het record verbroken door dertien weken op nummer 1 in de Album top 100 te staan. In 2017 komt er als nieuw hoogtepunt nog een eigen show ‘Broederliefde & friends’ in het Sparta stadion bij.

trianglefestival.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant