Afbeelding

Donut Express opent in Alexandrium

Algemeen 443 keer gelezen

Rotterdam - De verse en zoete lekkernijen van de Donut Express zijn vanaf nu verkrijgbaar in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.
In 1996 is de Donut Express begonnen in Spijkenisse. Het begon allemaal met zelfgemaakte mini donuts. Gaandeweg is het bedrijf uitgebreid tot een echte ‘American Bakery’. Vanaf het begin is de passie van de Donut Express geweest; het maken van lekker, vers en kwalitatief eten. 

Naast de Markthal en Spijkenisse is de Donut Express ook te vinden in Alexandrium Shopping Center. Dit is de grootste en mooiste donut winkel van Nederland! Op Poolsterstraat 156, gelegen aan het C&A plein, zijn alle lekkernijen iedere dag van de week vers verkrijgbaar. De producten zijn ook echt ideaal om te trakteren op het werk, op school en bij feestjes. Vrienden en collega’s worden zeker blij gemaakt met deze verse en zoete lekkernijen!
 
De Donut Express is de enige in Nederland met een speciaal recept voor de mini donuts. Maar tot het geweldige assortiment behoren ook:
Grote versierde donuts, versierde mini  donuts, cakepops, glazed donuts, suiker donuts, kaneel donuts, Nutella donuts, long john donuts gevuld met Nutella/vanille crème, Berliner bollen, Berliner bollen met pudding, American cookies groot/klein, brownies, carrot cake, double chocolate muffins, cranberry yoghurt muffins, caramel pecan muffins, appelkaneel muffins, strawberry muffins, citroen muffins, vanille muffins en chocolate muffins. Ook kunnen bezoekers voor een lekkere smoothie of koffie to go terecht bij de Donut Express in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant