Afbeelding

Oma Greet over Havenloods Live! van deze maand

Algemeen 67 keer gelezen

Hallo lieverds.

Wat gaat het allemaal snel he, zijn we al weer bij de laatste HavenloodsLive, mijn eigen talkshow, van 2016 aan beland. Ik zit nu nog helemaal in de kerstkransjes maar ik beloof dat er op 30 december oliebollen in Studio de Bakkerij zijn. Want we gaan er een heerlijk uitsmijtfeestje van maken. We gooien 2016 dicht en gaan kijken naar de beloftes van 2017.
Zo komt één van de winnaars van de Music Matters Awards, Willemijn de Boer, voor ons zingen. Nou, die dame moeten we in de gaten gaan houden hoor, dat wordt een hele hele grote! Maar ook de bedenkers van de ‘010 boxershort’ komen langs. Als zij hun gang kunnen gaan dan loopt in 2017 iedereen met Rotterdam in z’n broek. Maar we gaan het ook hebben over het vrijwilligerswerk in 2017, hoe gaat dat veranderen? Tante Tina, die vrijwilligster is bij speeltuin de Vuurklip, komt er met mij over praten. En eindelijk komt meneer Bakker zelf een keer bij me aan tafel. Ja, want meneer Bakker wordt per 1 januari ook directeur van een theater in Den Haag. Hoe moet dat nu? Ik ga hem natuurlijk vragen wat er dan met mijn mooie talkshow gaat gebeuren.

Lieverds, als je wil weten wat 2017 gaat brengen, dan moet je zeker komen! En dan drinken we alvast champagne en eten een oliebol! Oma Greet.

Havenloods Live, vrijdag 30 december, 20.00 uur, Studio de Bakkerij, 5,00 euro.

Uit de krant