Hans klok houdt zijn nieuwe show House of Horror in het Nieuwe Luxor Theater.
Hans klok houdt zijn nieuwe show House of Horror in het Nieuwe Luxor Theater.

Hans Kloks House of Horror

Algemeen 8 keer gelezen

Rotterdam - Flikkerende kroonluchters en dwalende geesten over het toneel. Op het balkon schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn. Ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in het Luxor theater.

Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hij is niet bang. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud in een spel dat zijn weerga niet kent.


Hans wordt voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers.Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel?
In tal van nieuwe illusies zien we hoe hij onverschrokken de strijd aangaat. Het publiek – voor wie een bijzondere en actieve rol is weggelegd - zal een totaal nieuwe goochelaar zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

Familieshow

In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusie grenzen overschreden.
Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freaky wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard ziet u de “master of magic” zelf, in vele gedaantes en verschijningen, die je nog heel lang zullen blijven achtervolgen.

Uit de krant