Afbeelding

5e editie LICHTJESAVOND PERNIS

Algemeen 101 keer gelezen

Zaterdag 11 februari is de vijfde Lichtjesavond Pernis. Tussen 19.00 en 21.00 uur kan iedereen op de Algemene Begraafplaats Pernis zijn of haar dierbare(n) herdenken. Een wandelroute met stemmige sfeerverlichting
voert langs muziek, rituelen, beelden, verhalen en gedichten. Deze avond is ook geschikt voor kinderen.

De Algemene Begraafplaats Pernis zal tijdens deze avond een gastvrije plek zijn waar je kunt rondwandelen, stilstaan, terugblikken, rouwen, het leven vieren, delen, alleen zijn of elkaar ontmoeten. We gaan de begraafplaats weer gastvrij inrichten met belevingsplaatsen en warmteplekken. Vanaf18.55 uur zingt Kinderkoor Pernis toepasselijke liederen bij de ingang. Na de officiële opening bij deaula (19.15 uur) kunt u een wandeling maken langsdiverse gedenkplekken. Zo kunt u bij ‘de Fotowand’herinneringen ophalen en op ‘Het Veld van Troost’het lichtjesproject bewonderen van leerlingen vanOBS De Plataan en CBS Het Waterschip. Het volledigeprogramma staat op www.lichtjesavondpernis.nl.

Lichtjesavond is een initiatief van de commissie Lichtjesavond Pernis, in samenwerking met de Gebiedscommissie Pernis, Gemeente Rotterdam afd. Begraafplaatsen en vele vrijwilligers.

Zaterdag 11 februari 2017 van 19.00 - 21.00 uur Algemene Begraafplaats Pernis, Ring 548, 3195 XT Pernis

Commissie Lichtjesavond Pernis info@lichtjesavondpernis.nl         www.lichtjesavondpernis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant