Afbeelding

Lionsclub R’dam-Zuid in actie voor de voedselbank

Algemeen 44 keer gelezen

Rotterdam - Lionsclub Rotterdam-Zuid doet voor de derde keer op rij mee aan de landelijke actie om Douwe Egberts waardepunten in te zamelen voor de voedselbank.

Ondanks het aantrekken van de economie maken de voedselbanken moeilijke tijden door. Het aantal cliënten neemt toe maar het aanbod van restpartijen neemt steeds meer af doordat fabrikanten nauwkeuriger produceren en hierdoor geen restpartijen over hebben. Lang houdbare producten zoals koffie worden bovendien nauwelijks als restpartij aangeboden.

Net als Lionsclub Rotterdam-Zuid doen meer dan 100 Lionsclubs in Nederland mee aan de actie om in februari zoveel mogelijk Douwe Egberts waardepunten te verzamelen voor de voedselbank. De ingezamelde waardepunten worden door Douwe Egberts speciaal voor deze actie omgezet in pakken koffie (500 punten voor 1 pak koffie). Douwe Egberts doet er bovendien nog een schepje bovenop en verhoogd het eindresultaat met 15%!!

Doe mee aan de actie en doneer uw waardepunten voor de voedselbank. U kunt uw punten, liefst geteld, de gehele maand februari inleveren op de volgende adressen in Rotterdam-Zuid:

Gezondheidscentrum Katendrecht, Wodanstraat 11, Rotterdam

Apotheek Tarwezigt, Mijnsherenplein 14, Rotterdam

BENU Apotheek Rosestraat, Rosestraat 91, Rotterdam

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant