Afbeelding

6517 euro bijeen geschaatst voor ‘Ambulance Wens’

Algemeen 71 keer gelezen

De 2e editie van De Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam SchaatsChallenge heeft vorige week woensdag 6517 euro opgeleverd voor de stichting Ambulance Wens.

Albrandswaard - Er werd door 65 deelnemers één uur lang rondjes geschaatst om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Ambulance Wens. Deze stichting zet zich in om laatste wensen van terminale patiënten uit te laten komen.

Jacco Kroese schaatste bij de volwassenen 62 rondjes en Daphne Hofstede bij de kids 38 rondjes. Kees Veldboer (op de foto met startpistool), oprichter van het dit jaar 10 jaar bestaande Ambulance Wens, dat is gevestigd in Albrandswaard, nodigt alle deelnemers van harte uit om volgend jaar bij de 3e editie van de SchaatsChallenge deze twee records te verbreken!


Record

Eén uur schaatsen om geld op te halen om de allerlaatste wens van een terminale patiënt uit te laten komen. Dat is het idee achter de SchaatsChallenge. De netto opbrengst tijdens de SchaatsChallenge gaat naar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Meer info over inschrijven op www.deschaatschallenge.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant