Afbeelding

Voor één dag een viking in het Plaswijckpark

Algemeen 152 keer gelezen

Rotterdam - In de voorjaarsvakantie worden op talloze plekken in Rotterdam leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Bijvoorbeeld in het Plaswijckpark.

Siggi viert samen met Plaswijckpark een echt vikingfeest! Woensdag 1 maart, in de voorjaarsvakantie, veroveren Vikingen het familiepark. Een evenement ter gelegenheid van de lancering van het boek: Siggi & de Vikingen - De vloek van Freya.

Uitgeverij Moon organiseert in samenwerking met Plaswijckpark deze dag, die in het teken staat het boek: Siggi & de Vikingen - De Vloek van Freya. Een nieuw kinderboek van de Rotterdamse schrijfster Elisabeth Mollema.

Het boek gaat over een vikingeiland waar een vloek over is uitgesproken zodat niemand er vandaan kan varen.

Mollema zal deze dag ook zelf aanwezig zijn om voor te lezen uit haar boek. Daarnaast kun je tussen 11.00 en 17.00 uur meedoen aan allerlei leuke activiteiten.

Er zal onder meer een zeventien meter lang vikingschip zijn waar je lustig op los in kan springen, je kunt lekkere viking-broodjes gaan bakken en er is natuurlijk nog veel meer te doen. Aan het einde van de dag kan je naar huis gaan als echte viking, met je eigen Vikingdiploma als bewijs!

Het Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

Organiseer je ook iets leuks in Rotterdam tijdens de voorjaarsvakantie en wil je dat onder de aandacht brengen? Zet dan zelf een nieuwsbericht op onze website of plaats het daar in de agenda!

www.dehavenloods.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant