Nieuwe erotiekbeurs in Ahoy: Erotic Sensation!

Rotterdam - Van 28 tot en met 30 september vindt in Rotterdam Ahoy het ondeugende, sensuele en erotische lifestyle event Erotic Sensation plaats. 
Rotterdam is de stad voor een mooi en sexy evenement met veel erotiek, waar anders dan in Rotterdam zou zo'n event plaats moeten vinden?


Een ondeugend erotisch event dat veel vernieuwender wordt aangepakt dan de al bekende beurzen. Drie dagen lang heerlijke deelnemers, ondeugende informatieve en spannende shows waarbij de organisatie veel aandacht besteedt aan entertainment voor een zeer brede doelgroep. 

"Met de diverse live shows, erotische kunst, speeltjes, films, dj's, eten en drinken, castings etc. wordt Erotic Sensation een onderscheidend evenement. Dit sensuele, erotische en smaakvolle initiatief biedt een podium aan een groot aantal gerenommeerde ondernemers en artiesten die de bezoekers een dagdeel lang zullen gaan entertainen. Het vloerplan is van opzet bijzonder en de productie is van hoge kwaliteit. Iets dat wij in Rotterdam belangrijk vinden, de kwaliteit van een beurs! Iedereen is welkom. Alles rondom dit evenement wordt net even anders aangepakt. Hiertoe heeft Erotic Sensation besloten om, naast de diehard erotiekbeurs-bezoeker, veel meer mensen te interesseren voor erotiserende zaken. "Dat kan ook gaan om heerlijke parfums, spannende vakanties of een mooie lingerie-set van een bekend label. Het draait bij Erotic Sensation maar om een ding …. de bezoeker. "

Erotic Sensation is een veelzijdig evenement. Een echte beleving! Dat merken de bezoekers bij aankomst. Een persoonlijk welkom hoort daar bij. De diversiteit van alles wat men aantreft tijdens Erotic Sensation is groot. De bezoekers worden op het hele evenement verwend met prachtige shows, artiesten, cabaret, strip-acts, DJ's, workshops en veel prachtige, verrassende en ondeugende presentaties van een grote hoeveelheid deelnemers.

Deze deelnemers komen uit alle hoeken van de adult-branche of aanleunende branches. Erotic Sensation is geen ordinair plat evenement maar een uitdagend evenement met veel aandacht voor alle liefhebberijen en voor een brede doelgroep. Er is een brede aandacht voor vele seksuele voorkeuren en uitingen, aandacht voor LHBT gemeenschap , SM en er zijn special-interest presentaties over het gehele evenement te vinden. 
 

Meer berichten
Shopbox