Vormgevers en hiphoppers bundelen krachten in 7-Eleven

Rotterdam - Een groep opkomende Rotterdamse vormgevers organiseert donderdag 29 maart het interdisciplinair kunstproject 7-Eleven. Het evenement is een samenwerking tussen 7 van de meest veelbelovende vormgevers uit de Rotterdamse scene en 11 van de snelst opkomende underground hiphopartiesten en dj's.

7-Eleven, dat slechts één avond duurt begint om 18.00 uur. Iedereen heeft daarom eenmalig de kans om het allernieuwste werk van de jonge ontwerpers te bezichtigen. Ook is het mogelijk om kleding of werk van de artiesten te kopen en/of ze persoonlijk te spreken.

Vanaf 21.00 uur wordt het opzwepende avondprogramma ingeluid om vervolgens enkele uren te genieten van alle energieke muzikale performances. 7-Eleven vindt plaats in horeca gelegenheid MONO, Vijverhofstraat 15.

Onder de artiesten bevinden zich onder andere Franky Sticks en BYSTEEF, twee in Rotterdam gevestigde autonomen. Op het podium zullen onder anderen Bokoedro (Rotterdam), Wally A$M (Den Haag) en Rey Tranquilo (Leiden) zorgen voor een avond die lang zal bijblijven.

De toegang is gratis.

Meer berichten
Shopbox