Wellness Club Rotterdam gaat bewegen voor Stichting Lymph & Co

Rotterdam - Tot 31 maart vindt bij Wellness Club Rotterdam in Ommoord “Let’s Move For A Better World” plaats. Dit is een wereldwijde campagne die bedoeld is om mensen in beweging te krijgen. Door de veranderende maatschappij bewegen mensen namelijk steeds minder wat gevolgen heeft voor de gezondheid door bijvoorbeeld obesitas. De gestage toename van obesitas in ontwikkelde landen veroorzaakt meer sterfgevallen dan ondervoeding en is een steeds groter wordend sociaal en economisch probleem. Tijdens de “Let’s Move For A Better World” actie worden de bewegingen (Moves) van de deelnemers in het fitness centrum digitaal geregistreerd. Deze moves worden vervolgens omgezet naar een geldbedrag.Tijdens eerdere edities heeft Wellness Club Rotterdam ook mee gedaan en mooie bedragen opgehaald voor verschillende goede doelen.

Tijdens de editie van 2018 heeft Wellness Club Rotterdam de Stichting Lymph & Co uitgekozen als het goede doel waar de opbrengst van “Let’s Move For A Better World” naar toe gaat.

Stichting Lymph & Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph & Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij.

Dit jaar wil Wellness Club Rotterdam minimaal 3 miljoen moves halen wat gelijk staat aan een bedrag van € 3.000,-. Om dit te bereiken mogen naast de leden ook introducees van 12 tot 31 maart komen sporten voor slechts 15 euro. Dit is een eenmalig bedrag wat Wellness Club Rotterdam in zijn geheel doneert aan Lymph & Co.

Bernhard van Oranje, oprichter van Lymph & Co hoopt na afloop van deze actie het door Wellness Club Rotterdam bij elkaar gesporte bedrag persoonlijk in ontvangst te komen nemen.

“Let’s Move For A Better World” is een initiatief van Technogym. Tijdens de vorige editie in 2017 namen er 782 Fitness Centra deel in 26 verschillende landen.

www.wellnessclubrotterdam.nl

Wellness Club Rotterdam
Ommoordsehof 11
3056 JR Rotterdam 010-2892089
info@wellnessclubrotterdam.nl

Meer berichten
Shopbox