Olga Commandeur en Excelsior4All bij Aafje

Rotterdam - In de week van Zorg en Welzijn, van 12 t/m 18 maart, opent een aantal huizen van Aafje de deuren. Dit is een uitgelezen kans om als nieuwe klant, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner, student of werkzoekende kennis te maken met de zorg. Iedereen die geïnteresseerd is in de zorg is van harte welkom.


Bij Aafje staat de week dit jaar in het teken van bewegen, met als thema 'Beweging in de wijk'. Zo komt Olga Commandeur langs. Zij weet alles over bewegen met ouderen. Als oud-atlete krijgt zij dagelijks mensen in beweging met haar programma Nederland in Beweging! Ook Excelsior4All komt langs en daagt bezoekers uit de bal hoog te houden. Het volledige programma per locatie is te vinden op www.aafje.nl/weekzorgenwelzijn

Ook laat Aafje zien hoe leuk het is om in de ouderenzorg, bij Aafje te werken. Tijdens de open dag is er een speciaal programma voor (potentiele) medewerkers: een meet & greet met verpleegkundigen, verzorgenden en andere medewerkers van Aafje.

De landelijke Week van Zorg en Welzijn wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Een week waarin meer dan 1200 locaties in het hele land hun deuren openstellen om te laten zien hoe mooi en bijzonder de ouderenzorg is. Ferry Bezem, directeur Aafje Noord: "Ook wij vinden het belangrijk om tijdens deze week onze deuren te openen voor de omgeving. Laten zien wat wij kunnen doen, wat wij in huis hebben voor de ouderen in Rotterdam wanneer het (tijdelijk) thuis niet meer gaat. Kom dus vooral langs en maak kennis met onze bevlogen medewerkers en onze unieke bewoners."

 
 

Meer berichten
Shopbox