Leren voor een baan om de handen bij uit de mouwen te steken

Rotterdam - Machinist, vrachtwagenchauffeur, kapitein, procesoperator, maritiem officier, logistiek supervisor. Stuk voor stuk beroepen met veel vrijheid waar je op z'n Rotterdams de handen uit de mouwen steekt. STC is dé opleider voor deze beroepen. Vandaag (woensdag 14 maart) is er van 16.00 tot 20.00 uur open dag bij alle schoollocaties van STC Group.

De Haven Havo is een nieuw onderdeel van de verticale vakinstelling STC Group. Deze opleiding is samen met het Calvijn Vreewijk Lyceum opgezet en start in september.

Leerlingen halen een waardevol havodiploma én zijn twee dagen in de week bezig met de havenpraktijk bij het vmbo college van STC Group. Een havodiploma en veel praktijkervaring is een uitstekende voorbereiding voor een carrière in de haven of logistiek of als opstap naar het hbo.
Docenten, vmbo-leerlingen en mbo-studenten staan klaar om te vertellen over hun opleiding en om ervaringen te delen. Natuurlijk is er op alle locaties ook van alles te doen. Alle simulatoren, praktijkfaciliteiten en opleidingsschepen kunnen bezocht worden. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld met een Virtual Reality-bril een binnenvaartschip aan wal leggen of een vrachtwagen besturen op een simulator.

Meer informatie is te vinden op stc-group.nl/open-dagen.

Meer berichten
Shopbox