Foto: Marcel Kollen

Wat is er komende week allemaal te doen in Rotterdam?

Donderdag
15 maart

20.30 uur De bizarre nacht van Arie Speksnijder
Muzikale thriller in de rauwe setting van het pop-up theater. John Buijsman speelt de hoofdrol in dit verhaal over een Rotterdamse rechercheur die de kans krijgt de moordenaar van zijn dochter te confronteren. Kiest hij voor de plicht of voor zijn hart?
LP2

Vrijdag
16 maart

21.00 uur Het Rotterdamse Boekenbal
De derde editie van het Rotterdamse Boekenbal staat in het teken van de natuur. Verwacht een wild feest met muziek, voordrachten, insectensnacks en een nachtwandeling. Onder andere bekende namen als Georgina Verbaan, Wilfried de Jong en Derek Otte zijn erbij.
Arminius

Zaterdag
17 maart

20.15 uur Cameretten Festival - Finalistentour
Maak kennis met de drie finalisten van cabaretfestival Cameretten. Janneke de Bijl, Andries Tunru en Mark Waumans staan te trappelen om te laten zien waarom zij het zo ver hebben geschopt.
Theater Zuidplein

13.30 uur Fien & Teun: Feest op de boerderij (2+)
Muzikale theatervoorstelling waarin Fien & Teun allerlei avonturen op de boerderij beleven, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.
Theater Zuidplein

Zondag
18 maart

17.00 uur Moving Futures Festival
Reizend festival dat de meest toonaangevende jonge makers van het moment uit de stal van vijf Nederlandse danshuizen presenteert. Neem een kijkje achter de schermen bij een nieuwe generatie dat barst van het talent.
Theater Schouwburg Rotterdam

11.00 uur Drie (4+)
De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. Onderweg naar hun oom Kees beleven ze het ene avontuur na het andere. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.
Theater Rotterdam Schouwburg

Maandag
19 maart

19.30 Nederlandse Bachvereniging: Matthäus-Passion
Luister naar de beroemde compositie van Bach. De nieuwe uitvoering van dit klassieke meesterwerk wordt gebracht door het koor en orkest van de Nederlandse Bachvereniging. Het is tegelijk het laatste project van hun artistiek leider Jos van Veldhoven.
de Doelen

Dinsdag
20 maart

20.00 uur The Analogues - The White Album
De Nederlandse tributeband brengt deze keer een integrale uitvoering van The Beatles-plaat The White Album. Verwacht daarbij een compleet arsenaal aan bijzondere vintage instrumenten, strijkers, blazers en gastmuzikanten. Alles voor de perfecte sound.
Oude Luxor Theater

Woensdag
21 maart

20.15 uur Scala
Vervolg op het barokke Pearl. De virtuoze muziek wordt ter plaatse uitgevoerd door tien musici en twee operazangers. Daarbij creëert choreograaf Ed Wubbe een dansdrama in extravagante sfeer.
Theater Rotterdam Schouwburg

Kijk voor meer informatie op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten
Shopbox