Er komen honden van verschillende afkomst naar Het Hondencafé van Rotterdam.
Er komen honden van verschillende afkomst naar Het Hondencafé van Rotterdam.

Ze wachten op je met kwispelende staartjes!

Rotterdam - Wat een leuk idee! Zes studenten van de Willem de Kooning Academie beginnen een regelmatig terugkerend Hondencafé in het Oude Noorden. In het café kunnen eventuele nieuwe baasjes kennismaken met adoptiehonden.

Westerkaatje aan de Benthuizerstraat 60 zal de komende maanden drie keer worden omgetoverd tot het eerste hondencafé van Nederland. Tijdens deze edities kunnen adoptiehonden en toekomstige baasjes met elkaar in contact komen, uiteraard ben je ook welkom als je geen hond wilt adopteren. Op zaterdag 7 april vindt de openingseditie van Het Hondencafé plaats.

Wil je ook af en toe alleen of met je vrienden ontsnappen uit de alledaagse drukte van de stad? Bij Het Hondencafé staat je gezelschap al met kwispelende staartjes bij de voordeur op jou te wachten. Honden van verschillende afkomst komen om tijdelijk te verblijven in Het Hondencafé van Rotterdam. Ze hebben geen vast thuis of vaste verzorger en willen graag hun nieuwe baasje ontmoeten.

Michelle Witvoet, Jannick van Harskamp, Puck Zoet, Marit van der Werf, Monique Wierenga en Daniël Spaan kwamen met het idee. Zij zijn zes tweedejaars studenten van de Willem de Kooning Academie en kregen de opdracht om een eigen onderneming op te zetten.

Op 8 maart om 12:00 uur startte de online verkoop van de eerste tickets. Kaartjes kosten 5,00 euro. Op het facebookevent Het Hondencafé staan al 3000 mensen op aanwezig, dus er is best kans dat je er snel bij moet zijn voor een plekje.

Op zaterdag 7 april vindt de openingseditie van Het Hondencafé plaats. Voor meer informatie: www.facebook.com/HetHondencafe/

Meer berichten
Shopbox