Zevenkampse Nadia wil op Expeditie!

Rotterdam - De 23-jarige Zevenkampse Nadia Koedoot droomt er al jaren van om mee te doen aan het televisieprogramma Expeditie Robinson. Nu krijgen ook onbekende Nederlanders de kans om mee te doen aan dit avontuur. Voor haar reden genoeg om als sportieveling alles op alles te zetten en stemmen te verzamelen...


"Ik wil dit zo graag! Het spel, de proeven, het avontuur… Kortom, gaan tot het uiterste in combinatie met weinig voedsel. En opgeven is voor mij geen optie!!"
Waarom juist Nadia een goede kans maakt om Expeditie Robinson te kunnen winnen?
"Ik ben een turnster in hart en nieren en houdt wel van een uitdaging. 'Mudruns' vind ik ook geweldig om te doen. Ik denk dat ik met mijn behendigheid, kracht en doorzettingsvermogen, maar ook m'n lenigheid, als fanatiekeling zeker ver kan komen! Ik kan niet zo goed tegen m'n verlies, maar ben wel een echte teamplayer. Zal er dus alles aan doen om te winnen! Naar mijn mening genoeg eigenschappen die je als Robinson nodig hebt!"

Maar voordat Nadia ook daadwerkelijk de kans krijgt om mee te doen, moet ze veel stemmen verzamelen en heeft ze veel hulp nodig! Via de website van Expeditie Robinson (www.expeditierobinson.nl/profiel/556) kun je stemmen via de rode knop en de filmpjes van de Zevenkampse bekijken. 
Hier vind je video's waarin zij zich voorstelt en kun je zien hoe veel ze ervoor over heeft om het Eiland te bereiken. En dat is veel. Voor een filmpje moest Nadia in scene zetten hoe ze eruit zou zien na 30 dagen op een onbewoond eiland te hebben doorgebracht. In de kou van twee weken geleden, met -5 in haar bikini, nam ze haar filmpje op, ook aan de Zevenhuizerplas. Voor de laatste opdracht 'Sleeping in the Wild' moest ze op een hele gekke plek zien te overnachten. En dus maakte ze haar slaapplek gereed voor de nacht aan de Zevenhuizerplas bij Nesselande...
 

Meer berichten
Shopbox