Wijnfestival van drie dagen aan de voet van de Euromast

Rotterdam - Van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni strijkt RYPP Wijnfestival neer in een van Rotterdams mooiste parken. Het Park bij de Euromast is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, culinaire combinaties én live-acts. 

Het culinaire aanbod op RYPP Wijnfestival bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten samen te stellen die passen bij een bepaalde soort wijn. Verder zijn er in het park intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ's of een Silent Disco. De Rotterdamse tak van 3voor12 verzorgt de muziekprogrammering. Naast een breed muziekprogramma, is er ook poëzie onder de bomen, een surprise proeverij aan tafel of live (kunst)performances aan het water.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rypp-wijnfestival.nl. Voor de snelle beslissers zijn er in beperkte oplage Early Bird tickets verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten 11,00 euro en aan de deur betaal je 15,00 euro..
 
Vrijdag 1 juni:            17:00 – 23:00
Zaterdag 2 juni:         14:00 – 23:00
Zondag 3 juni:           14:00 – 22:00

Meer berichten
Shopbox