Afbeelding

150 Rotterdamse jongeren zetten dans op de kaart

Algemeen 82 keer gelezen

Rotterdam - Winkelend publiek en nietsvermoedende voorbijgangers werden woensdagmiddag op de Lijnbaan verrast door een flashmob. Honderdvijftig jongeren namen de winkelstraat over met hun dansmoves. Met dit onverwachtse optreden zetten zij dans op de kaart. De dansers volgen wekelijks les in het SKVR programma Make You Move, danslessen van SKVR Dans en het programma Challenge010 in samenwerking met Rotterdam Sportsupport.

De dansperformance werd ingezet door Johan. Binnen enkele minuten voegden meer dan 150 dansers zich bij het spontane optreden. De jongeren werden begeleid door talentvolle docenten, die gedurende het schooljaar hun passie delen met deze nieuwe generatie dansers. De docenten verzorgden ook de choreografie.

De flashmob werd georganiseerd door SKVR en Rotterdam Sportsupport. Hiermee lieten zij samen met de jongeren zien dat het belangrijk is dat dans voor iedereen toegankelijk moet zijn. Na het flitsende optreden, dat zo’n tien minuten duurde, veranderde de Lijnbaan van een overvolle dansvloer weer tot een gewone winkelstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant