Afbeelding

Oog in oog met de grappige aapjes van Plaswijckpark!

Algemeen 54 keer gelezen

Rotterdam - Wat leuk! In Plaswijckpark kun je nu op expeditie naar het apeneiland!

Het apeneiland in Plaswijckpark is volledig heringericht. Niet alleen het eiland van de vari’s werd onder handen genomen, maar ook de vijver rond het eiland werd volledig leeg gepompt en schoongemaakt. Deze vernieuwing is ook het startsein van de Vari Expeditie!

De vari’s zijn de zwart-witte pluizenbollen die het apeneiland in Plaswijckpark bewonen. Tijdens de herinrichting zijn er nieuwe speeltoestellen en klimroutes gecreëerd. Naast het plaatsen van klimtoestellen is er flink gesnoeid op het eiland.Doordat het eiland nu wat minder wild beplant is, is er meer ruimte voor de vari’s om lekker te zonnen in de eerste lentezon.

Het apeneiland is normaal niet toegankelijk voor bezoekers. Speciaal tijdens de Vari Expeditie kun je deze grappige halfapen op een wel heel bijzondere manier leren kennen. Als echte dierverzorgers krijgen gezinnen of families de kans om oog in oog te staan met de vari’s op het apeneiland. Met zelf klaargemaakte lekkernijen wordt de expeditie ingezet richting het apeneiland. De vari’s mag je hier voeren, aaien en natuurlijk mag een mooie foto niet ontbreken!


Het Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Kijk voor meer over Plaswijckpark en de Vari Expeditie op de website www.plaswijckpark.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant