Afbeelding

Ook de Martkhal is klaar voor de marathon!

Algemeen 97 keer gelezen

Rotterdam - De Markthal is klaar voor de marathon! Maandag is de overdekte versmarkt bestickerd met #RUN010RUN, en de in- en uitgangen zijn voorzien van start- en finishborden. Binnen is er een speciale Marathonunit ingericht waar bezoekers niet alleen als loper op de foto kunnen, maar een persoonlijk aanmoedigingsbord kunnen maken.

 

Onder het motto ‘gaan met die banaan’, krijgen de makers van een aanmoedigingsbord in het marathonweekend bovendien een banaan mee om aan ‘hun’ loper te geven. Allemaal om als Markthal een steentje bij te dragen aan dit grote Rotterdamse sportevenement. De Markthal wil op elk groot evenement dat in de stad plaatsvindt inhaken en laten zien dat de Markthal van, voor en door Rotterdammers is.

Niet alleen tijdens grote evenementen is er iets te beleven in de Markthal, maar bijvoorbeeld ook met Pasen. Het foodwalhalla is beide paasdagen geopend. Dit wordt extra gecommuniceerd tijdens het weekend van de marathon. De Markthal Paashaas is gedurende dit weekend in Markthal-sporttenue in de binnenstad aan het hupsen om op deze ludieke manier de openstelling van beide Paasdagen en de activiteiten kenbaar te maken.

Over de Markthal
Op een historische plek aan de Binnenrotte, direct naast station Blaak en de grootste buitenmarkt van het land, is de eerste overdekte versmarkt van Nederland gebouwd. De Markthal bestaat uit een enorme marktvloer op straatniveau omgeven door een boog met appartementen. De vorm, het kunstwerk aan de binnenzijde en de hoogte maken de Markthal tot een bijzonder schouwspel. Het unieke van het ontwerp schuilt niet alleen in de vorm en omvang, maar vooral in de wijze waarop de verschillende functies bij elkaar zijn gebracht. Nergens ter wereld is de combinatie van een grote overdekte versmarkt, (food)winkels, horeca, een supermarkt, woningen en een ondergrondse parkeergarage onder één dak te vinden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant