Afbeelding

Lentebios voor kids in Pathé tijdens de meivakantie

Algemeen 80 keer gelezen

Rotterdam - Van 22 april tot en met 7 mei is de Pathé Kids Lentebios. Dan draaien in Pathé De Kuip en Schouwburgplein niet alleen heerlijke kinderfilms zoals The Boss Baby, De Smurfen en Het Verloren Dorp, Bibi & Tina 3, Hotel de Grote L, Cloudboy en Raafje met de rode sok, maar zijn er ook spannende en vrolijke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht en kleurwedstrijd.

Uit een groot Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 1.800 jongeren van vier tot achttien jaar komt Pathé naar voren als allersterkste merk. De conclusie bij het onderzoek is dan ook: “Als het aan kinderen ligt, bezoeken ze het liefst Pathé.” Pathé is hier natuurlijk bijzonder trots op. Kinderen zijn de toekomst en die ziet er voor Pathé dus rooskleurig uit. Het bewijst ook dat de vele bijzondere activiteiten en specials, zoals Filmfeestjes, speciale voorpremières, Meet & Greets met characters en acteurs, kinderopeningen van nieuwe bioscopen en de Kleuterbios, niet alleen druk worden bezocht maar ook hoog gewaardeerd.

Pathé Kids Lentebios

In de meivakantie zijn de bioscopen extra vrolijk aangekleed en er zijn de hele dag door leuke activiteiten, zoals een speurtocht en kleurwedstrijd en in sommige bioscopen zelfs springkussens. Er zijn smakelijke Kids Combo’s te koop en met een Pathé Kinderticket kunnen kinderen tot en met elf jaar vanaf slechts vijf euro genieten van een heerlijke film. The Boss Baby en De Smurfen en Het Verloren Dorp draaien in alle Pathé-bioscopen; Bibi & Tina 3, Hotel de Grote L, Cloudboy en Raafje met de rode sok in een beperkt aantal.

Het hele overzicht van de Pathé Kids Lentebios films en activiteiten staat op www.pathe.nl/kidslentebios.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant