Afbeelding

Jack: veel hond in een compacte verpakking

Algemeen 88 keer gelezen

Rotterdam - Iedere week zet De Havenloods een asieldier van Dierenopvang Rotterdam in de spotlights. Deze keer is dat hond Tommy, een Jack Russell van 8 jaar.

Tommy is vanwege tijdgebrek van de eigenaresse in het asiel gekomen. Een Jack Russell staat bekend als een grote hond, in een compacte verpakking. Tommy gaat graag wandelen en loopt zelfverzekerd voor je uit. Als je hem roept, komt Tommy netjes naar je toe. Verder kent hij de basiscommando’s, en luistert hij netjes bij bijvoorbeeld het oversteken. Tommy kan niet loslopen want hij gaat overal achteraan, vooral katten en vogels.



Het stoere ventje is eigenlijk nergens bang voor, op de stofzuiger na dan. Tommy heeft moeite met het alleen thuis zijn. Hij vindt dat maar niets en gaat dan blaffen of janken. Wil je hem even alleen laten dan moet dat geleidelijk worden opgebouwd. Autorijden of het openbaar vervoer is geen probleem. Als Tommy iets hoort in huis of in de tuin dan reageert hij waaks. Zoek je een maatje die de komende jaren overal mee naar toe mag? Dan is Tommy misschien een goede match! Neem voor meer informatie contact op met Dierenopvang Rotterdam via telefoonnummer 088 34 37 112 of kijk op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant