Afbeelding

Bezoek vrijwilligersmarkt in Zevensprong op 16 mei

Algemeen 74 keer gelezen

Bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Hoogvliet? Bezoek dan de Vrijwilligersmarkt Hoogvliet. Deze wordt dinsdag 16 mei van 14.00 tot 16.00 uur gehouden in buurthuis De Zevensprong, gelegen aan de Mosoelstraat 20. Tijdens deze markt zijn verschillende vertegenwoordigers van organisaties uit Hoogvliet aanwezig die op zoek zijn naar enthousiaste vrijwilligers.

Hoogvliet - De samenwerkende organisaties zijn onder meer Eigen Koers Hoogvliet, Leliezorggroep, Humanitas, Vriendendienst, Argos Zorggroep, Pameijer en nog vele anderen. Het doel van de vrijwilligersmarkt is om mensen te laten zien wat voor mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk in Hoogvliet.
Vorig jaar werd de Vrijwilligersmarkt twee keer georganiseerd met groot succes!
 

Kwaliteiten en talenten

De Vrijwilligersmarkt is een laagdrempelig evenement. Iedereen kan hier komen rondsnuffelen en kennismaken met de verschillende organisaties. Bezoekers kunnen zich breed oriënteren en er worden vacatures aangeboden.
Iedereen heeft kwaliteiten en talenten. Wij bieden de mogelijkheid om mensen te laten ontdekken welke dit zijn en waar ze deze kunnen inzetten.
Wellicht bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk maar weet u nog niet precies wat u wilt doen. Kom dan naar de Vrijwilligersmarkt. Wij helpen u graag op weg!

Kijk voor meer informatie op de site: www.vrijwillighoogvliet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant