Afbeelding

Zeemansliedjes voor en door jong en oud

Algemeen 155 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamsche Scheepsmaetjes, het kinder-shantykoor, werkt aan een nieuwe uitdaging. Op zondag 30 april treedt het Shantykoor Rotterdam op in het Zuidpleintheater en de Rotterdamsche Scheepsmaetjes staan tijdens dit matinee in het programma voor de pauze. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van de twee koren.

Voor dit concert is door de Rotterdamsche Scheepsmaetjes, hoofdzakelijk bestaand uit leerlingen van basisschool ‘de Waterlelie’, de hulp ingeroepen van de Kralingse School, maar er zullen ook leerlingen van de Bergse Zonnebloem aansluiten. In totaal zal er een kinderkoor van 30 leerlingen staan om een gevarieerd repertoire ten gehore gaan brengen. Het jeugdoptreden staat onder de muzikale leiding van Bert Jansen, Mariska de Waaij en Charlotte Magneé. De begeleiding op het accordeon is in handen van Jan Hermann. Het optreden van Shantykoor Rotterdam staat onder leiding van de dirigent Jan J van der Sluijs. De kinderen zijn ook te zien tijdens het shantyfestival. Tijdens de optredens bij het Shantyfestival krijgt het koor steun van kinderen van de Kralingse School uit de Rozenburglaan in Kralingen.

Meer weten? bel dan naar 06 28806843 (na 15.30 uur) of b.j.m.jansen@hetnet.nl en bij Coen Klunne (pr Shantykoor Rotterdam).
Kaarten zijn te bestellen voor 15,00 euro, kijk voor meer informatie op de website.

www.shantykoor-rotterdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant