Afbeelding

Film ‘The Truman Show’ in Het Witte Paard

Algemeen 130 keer gelezen

Rotterdam - Woensdagavond 31 mei vertoont Podium Vreewijk in Het Witte Paard, Groene Zoom 245, de filmklassieker ‘ The Truman Show’, (1998 van regisseur Peter Weir). Met in het voorprogramma een heuse aflevering van de (op Tuindorp Vreewijk) gebaseerde beroemde serie ‘de Fabeltjeskrant.

Ten tijde van de doorbraak van tv-programma Big Brother regisseerde Peter Weir het verhaal van verzekeringsagent Truman (Jim Carrey), wiens hele leven een geperfectioneerde televisieshow blijkt te zijn. Is ontsnapping uit de realityshow-maatschappij mogelijk?

Het is de populairste televisieshow ter wereld: The Truman Show. Met in de hoofdrol de verzekeringsagent Truman Burbank (Jim Carrey), die vanaf zijn geboorte ieder moment van zijn leven gefilmd is – zonder dat hij het weet. Compleet met product placement en al, is zijn wereld vormgegeven als een televisieshow. Vrienden, familie, buren en bekenden zijn allemaal ingehuurd om in de grootste studio ter wereld Trumans sociale omgeving te spelen. Wanneer Truman bij het reisbureau een oude liefde tegenkomt die hem de waarheid probeert te vertellen, begint de perfecte studiowereld barstjes te vertonen.

Reserveren film en maaltijd is nodig:reserveren@podiumvreeijk.nl

Aanvang 18.30 uur.
Zaal open vanaf 18.00 u.
Prijs €12,50

Alleen film: € 5,- , ook dit reserveren s.v.p.

Aanvang film om 19.30 u

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant