Afbeelding

‘Burger Club heeft de beste hamburger van Rotterdam’

Algemeen 214 keer gelezen

Rotterdam - De beste hamburger van Rotterdam eet je ook dit jaar bij Burger Club aan de Nieuwe Binnenweg 139 A. Dat is de conclusie van de Hamburgertest 2017 die vandaag (zondag 28 mei) op International Hamburger Day, bekend werd gemaakt. Voor het derde jaar op rij onderzocht travelblog LiveLikeTom waar je de beste burger van Rotterdam kunt vinden. Ze kregen dit jaar hulp van ere-jurylid en burgerexpert Chef Diego.

Net als vorig jaar werden de burgers van Burger Club het hoogst gewaardeerd. ‘’Hoewel ik samen met Chef Diego kwam op een drukke avond, bleef de hamburger met kop en schouders boven die van andere restaurants uitsteken. De burger is goed gestapeld, alle ingrediënten zijn goed zichtbaar en het allerbelangrijkste: je kunt ‘m goed met je handen eten!’’, aldus het juryrapport. 

Eigenaren Luis Ruiz en Nanet Molenaar zijn blij met de prijs: ‘’We werken elke dag hard om de lekkerste burgers te maken. Hoewel tevreden gasten voor ons het belangrijkst zijn, zijn we trots dat onze burgers zijn uitgeroepen tot beste burgers van Rotterda

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant