Afbeelding

Dauwtrappen en pannenkoeken bakken op de kinderboerderij

Algemeen 61 keer gelezen

Rotterdam - De maand juni staat bij de Rotterdamse kinderboerderijen in het teken van een Crowdfundingactie. Elke boerderij spaart voor een eigen doel. De Kooi wil nieuwe traptractoren aanschaffen. Om het bedrag bij elkaar te krijgen, worden er extra activiteiten georganiseerd.

Op zondag 4 juni gaat de activiteitenmaand om 8.30 uur van start met een Dauwtrapwandeling. Onder leiding van plantenkenner Sander ga je rond de boerderij op zoek naar eetbare planten en kruiden. De wandeling wordt afgesloten met een boerenknapzakontbijt op De Kooi en gezamenlijk worden de gevonden planten verwerkt tot een lekker soep!

De kosten voor deze activiteit zijn € 7,50 per kind en € 9,50 per volwassene. Inschrijven is gewenst, omdat er maximaal 20 mensen kunnen deelnemen.

Op dezelfde dag mag iedereen tussen 11.30 en 14.30 uur zijn eigen pannenkoek bakken!
Voor minimaal € 1,00 kun je heerlijk smikkelen. Een grotere bijdrage mag natuurlijk ook: want die traptractoren moeten er komen!

Samen met de bezoekers wil De Kooi een bezoek nog aantrekkelijker maken.

En bezoekende kinderen vinden het prachtig om een rondje op de traptractor te maken over het terrein. Spaar mee en wie weet, maakt ook uw (klein-)kind straks een ritje!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant