(Foto: Eric Fecken)
(Foto: Eric Fecken)

Meer bestemmingen dan ooit met het Jeugd Vakantiepaspoort

Algemeen 99 keer gelezen

Rotterdam - Feest op basisschool Het Plein in Rotterdam! Onder luid gejuich namen de leerlingen vanochtend de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2017 in ontvangst. Ook alle andere basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen hun paspoortjes via school uitgereikt. En dit jaar staat er een recordaantal bestemmingen in, dus het wordt een zomervakantie vol pret!


Met het nieuwe Jeugd Vakantiepaspoort kunnen kinderen op reis naar maar liefst 150 bestemmingen: van musea tot zwembaden en van topattracties tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Daar krijgen ze van zaterdag 8 juli tot en met zondag 20 augustus gratis toegang of flinke korting met hun paspoortje.

Bovendien krijgen kids op elke bestemming die ze bezoeken een stempel in hun Jeugd Vakantiepaspoort. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van slechts € 2,50 per waardebon maximaal 2 waardebonnen kopen. Deze waardebonnen zijn in te ruilen tegen een toegangskaart voor Diergaarde Blijdorp, attractiepark Duinrell of een filmvoorstelling bij VUE Vlaardingen. Zo hebben kinderen ook na de zomervakantie nog volop pret met het Jeugd Vakantiepaspoort.

Zoals elk jaar is er via het Jeugd Vakantiepaspoort weer een compleet verzorgde schoolreis te winnen voor de hele school; die gaat deze keer naar Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. Kinderen maken kans op deze mooie prijs door hun allerleukste Jeugd Vakantiepaspoort-foto te uploaden op jeugdvakantiepaspoort.nl. Op deze site kun je ook eenvoudig zoeken naar je favoriete bestemmingen en activiteiten. Alle laatste nieuwtjes over het Jeugd Vakantiepaspoort vind je op onze Facebookpagina: Facebook.com/jeugdvakantiepaspoort. Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas; de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: rotterdampas.nl. Begeleiding door iemand van 18 jaar of ouder is verplicht.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant