Afbeelding

Ingezonden: ouderen Aafje Slinge genieten in het zonnetje

Algemeen 211 keer gelezen

Rotterdam - Op zondag 11 juni hebben 24 leden van de Church of God Rotterdam met de bewoners van woonzorgcentrum Aafje Slinge een buurtwandeling gemaakt. De vrijwilligers van de kerk deelden de liefde van Moeder met hun naasten.

Deze liefde is in deze tijd absoluut nodig voor de gehele mensheid, die steeds harteloos wordt door conflict en ruzie. De buurtwandeling in rolstoel begon op de Slinge en liep langs de Boekenrode terug naar het woonzorgcentrum.

De zorg voor de ouderen was voor een aantal uur in handen van de dagbestedingscoach en de vrijwilligers die, op deze warme en zonnige dag, elk een flesje water voor ‘hun’ oudere bij zich had.

De ouderen genoten van het mooie weer en kregen volop de gelegenheid om ook te genieten van de omgeving waarin ze woonden, maar waar enkelen nooit kwamen.

Een oudere zei: ‘Wat een mooie tuintjes. Ik ben hier achter nooit geweest, wist niet hoe het uitzag.”

Omwonenden die de stoet rolstoelwandelaars hartelijk begroetten, toonden

hun waardering en zeiden:”Goed werk! Dit hebben de ouderen nodig.”

De Church of God doet op grote schaal vrijwillige activiteiten, zoals bloeddonatie, uitdelen van soep, helpen van behoeftige buren zoals eenzame ouderen, het brengen van hoopgevende bezoeken aan bewoners als ook milieu schoonmaakactiviteiten over de hele wereld ongeacht grenzen, ras en religies.

De toegewijde vrijwillige activiteiten die de kerk verspreidt in elke hoek van de wereld, worden met grote ovatie in elk land ontvangen, zelfs bij de Verenigde Naties.

Dagbestedingscoach Nadia zei: “Jullie stralen rust uit en geven echt aandacht aan de bewoners. Ik hoef niets te doen.”

Zoals inmiddels bekend is, gelooft de Church of God in het bestaan van zowel God de Moeder als God de Vader op basis van de Bijbel. Momenteel zijn er 4183 kerken in 175 landen en het aantal geregistreerde leden is ongeveer 2,7 miljoen. Voor een zelfstandige kerk, is het de grootste in Korea.

De Church of God gelooft dat Christus Ahnsahnghong God is in het tijdperk van de Heilige Geest, omdat Hij het Pascha van het nieuwe verbond heeft hersteld, dat was afgeschaft bij de Concilie van Nicaea in het jaar 325 na Christus hemelvaart. De Church of God zegt dat het de enige kerk in de wereld is, die het Pascha van het nieuwe verbond houdt, volgens de voorschriften van de Bijbel, op de juiste dag.

De Church of God houdt de zeven feesten in drie keer volgens de Bijbel, met in begrip van zowel Dag van Opstanding en het Loofhuttenfeest alsook het Pesachmaal en het staat bekend als de kerk die elk voorschrift van het nieuw verbond naleeft— de Sabbat, Doop en het voorschrift van de sluier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant