Afbeelding

Leven in de brouwerij rond Maagd van Holland

Algemeen 111 keer gelezen

Rotterdam - Het Maagd van Holland-kwartier heeft een nieuwe winkeliersvereniging, met een nieuw logo en een nieuwe naam: Het MaHo kwartier.

ijdens een uitgebreid ontbijt werd het logo en de naam van de recentelijk opgestarte winkeliersvereniging aan het publiek gepresenteerd. Bewoners, winkeliers, ambtenaren en verschillende bloggers trotseerden onlangs de regen voor een uitgebreid ontbijt verzorgd door de winkeliersvereniging van het gebied rondom de Pannekoekstraat, Herenplaats, Botersloot en Nieuwemarkt.

Kardashian

De deelnemers van de zojuist opgerichte vereniging verzorgden gezamenlijk verse croissantjes, vers fruit, heerlijke hapjes en taart. Het ontbijt werd gehost door niemand minder dan de Rotterdammer ‘Koen Kardashian’ die de genodigden tijdens het ontbijt de naam en logo presenteerde; Het MaHo kwartier.
De naam MaHo is gebaseerd op de werkelijke naam van het gebied: het Maagd van Holland kwartier. Omdat deze naam doorgaans voor toeristen lastig is uit te spreken en om het gebied met een nieuwe naam van start te laten gaan is gekozen voor de afkorting MaHo.
De kersverse winkeliersvereniging wil komende tijd meer van dit soort initiatieven voor het winkelend publiek organiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant