Stone (9) heeft met zijn foto de grote prijs van het Jeugd Vakantiepaspoort gewonnen: een schoolreis voor de hele school naar Linnaeushof. (Foto: foograaf Eric Fecken)
Stone (9) heeft met zijn foto de grote prijs van het Jeugd Vakantiepaspoort gewonnen: een schoolreis voor de hele school naar Linnaeushof. (Foto: foograaf Eric Fecken)

Stone is de held van de school!

Algemeen 237 keer gelezen

Rotterdam - Het nieuwe schooljaar is voor Stone Schneider (9) uit Rotterdam heel bijzonder van start gegaan. Op zijn school De Bergse Zonnebloem in Rotterdam ontving hij vandaag een superleuk bericht. Stone kreeg, samen met zijn zusje June en zijn moeder Diane, te horen dat hij de winnaar is van de grote prijs van het Jeugd Vakantiepaspoort. Hij mag zich terecht de held van de school noemen!

Stone gaat binnenkort met zijn 400 schoolgenootjes op schoolreis naar Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa! Met zijn ingezonden foto bij De Springvallei overtuigde hij de jury en won hij deze toffe prijs. De schoolreis is een cadeau van Rotterdampas. Stone is superblij met de prijs – en zijn klasgenootjes natuurlijk
ook!
Voor het 32ste jaar op rij is het Jeugd Vakantiepaspoort weer een groot succes. Net als Stone gingen dit jaar weer duizenden Rotterdamse basisschoolleerlingen op reis door de stad en bezochten ze met hun paspoortje allerlei leuke bestemmingen: van attractieparken tot zwembaden en van musea tot creatieve workshops en
kinderboerderijen. De kinderen konden dit jaar maar liefst uit 150 bestemmingen kiezen: een absoluut record! Het meest populair waren: Bibliotheek Rotterdam, Maritiem Museum en Plaswijckpark.

Bij elke bezochte bestemming hebben kinderen in hun paspoortje een stempel gespaard voor de Supercoupon. Daarmee kunnen ze nog tot en met 11 september 2017 maximaal twee waardebonnen kopen om die vervolgens in te wisselen tegen een écht kaartje voor Diergaarde Blijdorp, Attractiepark Duinrell of een filmvoorstelling bij VUE Vlaardingen. Zo hebben ze ook na de zomervakantie nog volop pret met het Jeugd Vakantiepaspoort.
Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas, de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: rotterdampas.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant