Afbeelding

Pleinbios met kinderprogramma en live-muziek

Algemeen 61 keer gelezen

Rotterdam - Met de grootse musicalfilm La La Land (foto) wordt op woensdag 9 augustus de Pleinbioscoop weer geopend. In het Museumpark zijn tot en met 27 augustus nieuwe films te zien als Layla M. en Manchester By The Sea, maar ook oude krakers als The Shining, Apocalypse Now en een verzamelprogramma van drie korte Buster Keaton-films die live worden begeleid door Rotterdamse artiesten o.l.v. Keimpe de Jong en Arend Niks.

De met Oscars overladen openingsfilm La La Land begint op 9 augustus om 21.15 uur. Heerlijk romantisch mee zwijmelen en meteen ook meezingen, dat kan dus op de openingsavond van de Pleinbioscoop.

Een nieuw onderdeel is dit jaar het speciale kinderfilmprogramma op de woensdag en zondag. Omdat dit programma overdag plaatsvindt is het overdekt (anders is de projectie niet goed zichtbaar). Alle kinderfilms zijn Nederlands gesproken. Kaartjes kosten 5 euro per stuk of 2,50 euro met het Jeugd Vakantiepaspoort. Bij online reserveren betaal je 1 euro transactiekosten per ticket. Ouders die in de zon willen zitten en de film niet hoeven te zien mogen gratis het terrein op. De film begint om 13.30 uur. Je bent vanaf 12.45 uur welkom. Je kunt ook aan de deur kaartjes kopen.

Kijk voor het volledige programma op www.pleinbioscooprotterdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant