Afbeelding

Ingezonden: Sparta promotiedag succesvol: ‘Volgend jaar op Terbregge”’

Algemeen 74 keer gelezen

De eerste editie van de “classic styled” Sparta promotiedag is een succes geworden. Op het mooi in het Schollebos gelegen terrein van Sparta Cricket 1888 kwamen ruim 250 personen samen.

Onder hen tal van bekende gezichten van de diverse takken van sport. Die tijdens en na de wedstrijd spraken over van alles en nog wat maar vooral over Sparta. Op de bijgevoegde foto ziet u het een en ander de revue passeren in een sfeerbeeld.

Volgens een oude traditie moesten alle voorzitters (a.i.) het woord tot de aanwezigen richten. Rob Westerhof was trots op alle kampioenen en promoties, Frans Kerpel nodigde iedereen maar alvast uit voor de volgende Sparta promotiedag en Leo de Jong huldigde “zijn” cricketteam officieel.

Na de toespraken en het lopend buffet ging het feest nog lang door onder de muzikale begeleiding van DJ Ricardo. Zo kwam er een einde aan een meer dan geslaagde dag met een vaak uitgesproken wens voor herhaling. Tenslotte onze complimenten voor de organisatie en voor het barteam.

Alle cricketers mogen nu op vakantie en voor de meeste andere afdelingen gaat de competitie weer beginnen medio september. De afdeling betaald voetbal heeft er zelfs alweer drie wedstrijden op zitten. Op deze manier blijf je bij Sparta het hele jaar bezig. Er is altijd wel iets te doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant