Afbeelding

Héle verdieping Montevideo voor eigenaar van Coolblue

Algemeen 1.067 keer gelezen

Rotterdam - Een 360-graden uitzicht over Rotterdam en omgeving? Pieter Zwart (39), eigenaar van webwinkel Coolblue, creëert op een verdieping van woontoren Montevideo op de Wilhelminapier één groot geheel. Hij wil twee peperdure miljoenenappartementen samenvoegen.

Door Gerrit van Loon
Afzonderlijk kosten de twee appartementen dik 1,3 miljoen euro. En elk adres telt een oppervlakte van circa 260 vierkante meter. Nu wordt dat, als het aan Zwart ligt, straks één woon- en ontspanningsoppervlakte van 520 vierkante meter. Tenminste, als de aangevraagde vergunning door het gemeentebestuur van Rotterdam wordt verstrekt. Van drie kamers elk, gaat het naar een ruimte van zes kamers. Binnenmuren (niet de draagmuren) worden mogelijk weggehaald.

De woontoren heeft gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een dakterras, zwembad, gym en sauna die voor elke bewoner van Montevideo te gebruiken zijn. De appartementen beschikken over twee privé parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Het samenvoegen van luxe appartementen is niet nieuw in Rotterdam. Iets verderop op de pier zou wereldster Madonna de hele bovenverdieping van De Rotterdam betrekken. Dat XXL-penthouse ter waarde van 3 miljoen euro bestond uit drie afzonderlijke appartementen. Of Madonna er echt woont is nooit duidelijk geworden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant