Afbeelding

Mocca, meer dan lekkere koffie

Algemeen 7 keer gelezen

Rotterdam - Mocca, een kruising Dalmatiër teefje van 3 jaar. Haar naam zegt het al, want wat een prachtig koppie heeft ze! Buiten zoekt ze voortdurend contact met je en merk je hoe fijn ze het buiten vindt als ze in het gras kan rollen. Mocca is retour gekomen omdat ze haar eigenaar teveel wilde beschermen. Daar moet aan gewerkt worden, tijdens het wandelen kan ze ook een beetje aan de lijn trekken, ook dat kan met training verholpen worden.

Mocca kent de basiscommando’s zit, af, plaats en kom hier. Autorijden is niet haar favoriete hobby. Het is een lieve, enthousiaste en energieke hond die gek is op mensen die ze kent. Ze heeft een duidelijke voorkeur voor mensen, en laat het zeker merken als je niet op haar lijstje staat. Van andere honden is Mocca niet gecharmeerd. Mocca zoekt naar een thuis zonder kinderen of andere huisdieren. Ze komt het beste tot haar recht in een rustig huishouden waar niet al te veel bezoek in en uit loopt.

Voor meer informatie, neem contact met op via telefoonnummer 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam

Uit de krant