Single mannen gezocht die niet alleen een vrouw willen inpakken

Rotterdam - Stichting Jarige Job organiseert woensdagavond 14 februari van 19:00 uur tot 22:00 uur 'Daten met je Hart'. Een gelegenheid om op Valentijnsdag als single iets leuks te doen en daarnaast verjaardagsboxen in te pakken voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Vrijgezelle vrouwen hebben zich massaal aangemeld maar er is nog plek voor mannen! 

Stichting Jarige Job ontvangt op Valentijnsdag singles in haar liefdesnestje met een heerlijk glaasje bubbels. Onder het genot van een gesponsord hapje en drankje kan er kennisgemaakt worden met andere singles. Tijdens het speeddaten gaan de vrijgezellen samen een verjaardagsbox inpakken en ontdekken zij of er een klik is. Wie weet vinden de deelnemers de liefde van hun leven óf vrienden voor het leven. Je hebt in ieder geval een bijdrage geleverd aan de verjaardag van een kind.
 
Daten met je Hart vindt plaats in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam bij Stichting Jarige Job (Hal K). Om 18:30 uur gaat de deur open en om 22:00 uur sluit het evenement. Aanmelden is mogelijk via www.datenmetjehart.nl.
 
In Nederland zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox t.w.v. 35,00 euro aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en natuurlijk cadeautjes!
 

Meer berichten