Overval kapperszaak Erik Kropstraat bij Opsporing Verzocht

Rotterdam - Op vrijdag 16 juni is de 56-jarige eigenaresse van kapperszaak l'Art de Coiffure aan de Eric Kropstraat (Kop van Zuid) door twee mannen overvallen. Daarbij is de onderarm van de vrouw gebroken. Van de daders zijn bewakingsbeelden. Wie herkent ze? Heeft u een tip over deze zaak? Vanavond (13 februari) wordt de overval behandeld bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht.
 

Op 16 juni staan rond 19.30 uur de 56-jarige eigenaresse en een medewerkster twee klanten te helpen wanneer de eigenaresse merkt dat het best warm wordt. Ze doet even de deur dicht zodat de airco beter zijn werk kan doen, wanneer twee mannen komen aangerend. Als ze de deur opentrappen, breken ze de onderarm van de vrouw. Ze wordt met een mes en een vuurwapen bedreigd. Terwijl een van de overvallers op de uitkijk staat, haalt de ander het geld uit de vrijwel lege kassa en stopt dat in zijn Lidl-tas. Samen rennen ze weg richting het Poortgebouw in Rotterdam.

Een van de overvallers droeg een Anonymous-masker, de ander had een bivakmuts op, maar de kapster zag nog wel dat hij bruine ogen had en een lichtgetinte huid. De politie vraagt informatie en hulp bij het onderzoek? Weet jij meer, neem dan contact op met de politie via de gratis tiplijn 0800-6070, via onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000.

Meer berichten