Afbeelding

Engelse comedynight Rotterdam Laughs in RAAF Rotterdam

Algemeen 46 keer gelezen

Rotterdam - Vergeet de sportschool en train je buikspieren tijdens Rotterdam Laughs op vrijdag 10 november. AOT Events brengt je Engels gesproken stand-up comedy bij RAAF Rotterdam met slechts één microfoon, rake grappen en een enthousiast publiek. De gehele show is in het Engels.

Er is een line-up bestaande uit gevestigde namen en nieuw talent. AOT Events is de gastheer van de komedieserie en presenteert de avond. Zij brengen de beste stand-up comedians van over de hele wereld naar Rotterdam met elke maand een andere line-up.

Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is het vaste gezicht van de komedieserie. Said is een comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt. Hij pakt het publiek in met leuke anekdotes over zichzelf en met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban.

De reserveringen voor Rotterdam Laughs op vrijdag 10 november in RAAF Rotterdam zijn begonnen! Tickets zijn slechts 7,50 euro in de voorverkoop (en 10 euro bij de deur). De zaal is vanaf 19.00 uur geopend voor drankjes en snacks bij de bar.

Uit de krant