Afbeelding

Ingezonden: Studenten Albeda Zorgcollege verzorgen diner voor mantelzorgers

Algemeen 7 keer gelezen

Rotterdam - Van 6 tot en met 10 november, tijdens de Week van de Mantelzorg, zet het Mantelzorgnetwerk Alexander mantelzorgers in het zonnetje met (ontspannende) activiteiten op diverse momenten en plekken in Prins Alexander. Zorgt u thuis of in de buurt voor een ziek familielid, zieke vriend of buur? Dan bent u mantelzorger. En is deze verwenweek voor u! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Gevarieerd programma

In de Week van de Mantelzorg wordt een gevarieerd programma aangeboden. Dicht bij u in de buurt, door gebruik te maken van de Huizen van de Wijk. Er is van alles te doen en daarbij staat ook het contact met andere mantelzorgers centaal. Zij begrijpen uit hun eigen ervaring precies wat u meemaakt en hebben aan een half woord genoeg. Meer informatie over het programma vindt u op: www.dock.nl/nieuws

Captains dinner

Op vrijdag 10 november organiseren studenten van Albeda Zorgcollege, Prins Alexanderlaan 41 i.s.m. met DOCK van 16.00-17.30 uur een captains dinner voor 100 mantelzorgers. De muziek wordt verzorgd door het Shantykoor.

Aanmelden

Woont u in de buurt en heeft u interesse om deel te nemen? Meld u dan vooraf aan via: mantelzorgnetwerkalexander@gmail.com

De Week van de Mantelzorg wordt georganiseerd door een groep mantelzorgers uit het lotgenotencontact, met de organisaties uit het Mantelzorgnetwerk Alexander en Albeda Zorgcollege en financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gebiedscommissie.

Uit de krant