Afbeelding

Nieuwe Nederlandse speelfilm Oude Liefde in LantarenVenster

Algemeen 43 keer gelezen

Rotterdam - Vrijdag 3 november is er een speciale voorstelling van de film Oude Liefde in LantarenVenster. Een film van Nicole van Kilsdonk, met in de hoofdrollen Halina Reijn, Hadewych Minis, Beppie Melissen en Eugene Bervoets.

Voorafgaand aan de film zullen regisseur Nicole van Kilsdonk en actrice Beppie Melissen een inleiding geven, en na afloop van de film zijn zij aanwezig voor een Q&A die geleid wordt door Maurice de Bruine (jurylid Rotterdams Open Doek).

Oude liefde
Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun veertigjarige zoon plotseling komt te overlijden.

In de maanden die volgen, zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij, net als hun families, verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

De première incl. inleiding en Q&A vindt plaats op vrijdag 3 november, om 19:15 uur. De kaartverkoop is gestart.

De film zal vanaf donderdag 2 november dagelijks draaien in LantarenVenster.

Nicole van Kilsdonk
Nicole (1965) is filmregisseur en scenarioschrijver ook bekend van televisiefilms en de bioscoopfilm Ventoux. Ze won in 2004 een Gouden kalf voor haar televisieserie Deining in de categorie Beste TV-drama.

Beppie Melissen
Beppie (1951) is actrice en speelt in theatergroep Carver. Ze is ook bekend van Iedereen is gek op Jack (2011), De Heineken ontvoering (2011) en Gooische Vrouwen (2006-2014).

Meer info & kaarten: http://www.lantarenvenster.nl/36-6296-Oude_liefde

Uit de krant