Afbeelding
Foto: Huisfotograaf Thomas op Kamers

Ingezonden: Klanten AH Hesseplaats doneren aan Thomas op Kamers

Algemeen 158 keer gelezen

Rotterdam - Maandag 20 november werden bewoners van Thomas op Kamers in Rotterdam Ommoord verrast door Wouter van AH Hesseplaats. Zijn klanten doneerden met elkaar een bedrag van ruim 360 euro aan Thomas op Kamers in Rotterdam Ommoord.

Thomas op Kamers is een onlangs opgezet woonproject voor jongeren met een licht verstandelijke beperking, autisme en/of andere problemen. Zorgondernemer Christine verhuurt 15 appartementen aan deze doelgroep en woont met haar gezin in de nabije omgeving van het pand zodat bewoners 24 uur per dag, 7 dagen per week, op hun eigen tijd en wijze een beroep kunnen doen op haar advies, begeleiding en ondersteuning bij het vormgeven van hun leven. Het woonproject is gevestigd in het PietjeBellHuis waar ook ouderen met een lichte zorgvraag kunnen wonen. Door jong en oud met elkaar te mixen ontstaan de mooiste mogelijkheden.

De afgelopen weken konden klanten van AH Hesseplaats hun statiegeldbon doneren aan het project. Met dit bedrag willen de jongeren de ontmoetingsruimte bij Thomas op Kamers voorzien van het juiste licht en geluid om dans- en muziekavonden te organiseren voor jong en oud.

De in Ommoord alom bekende Stella Kok bracht beide partijen bij elkaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant