Afbeelding

Ukelele- en gitaarlessen starten in het nieuwe jaar!

Algemeen 75 keer gelezen

Rotterdam - Een nieuw jaar, een nieuw geluid! In het nieuwe jaar starten er maar liefst drie nieuwe cursussen bij De Gitaaracademie voor kinderen, ukelele en volwassenen, gitaar en ukelele.

De Ukelele Basis Cursus voor volwassenen is te volgen vanaf dinsdagavond 23 januari. Deze cursus is speciaal voor beginners. In vijf lessen leer je de basis en speel je al snel verschillende liedjes!

Ukelele Basis Cursus voor kinderen begint woensdagmiddag 24 januari. Deze vrolijke cursus is geschikt voor de jongste beginners, in vijf groepslessen leren de kinderen een fijne basis samen met hun nieuwe ukelele-vriendjes! Deze lessen zijn op woensdagmiddag.

De cursus gitaar voor beginners start 31 januari. Een inspirerende cursus om 2018 muzikaal mee te starten! Samen ga je aan de slag om techniek, melodie en notenschrift te leren beheersen en gezellig gitaarsongs te spelen. Wat kun je verwachten? Een snel en goed resultaat! In tien lessen met maximaal tien leerlingen leer je vlot de basis van het gitaarspelen. Iedereen is beginner en start op hetzelfde niveau.

Meer info en inschrijven via info@degitaaracademie.nl of www.degitaaracademie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant