Afbeelding

High tea’en en sponsorschaatsen voor ‘Make a Wish’

Algemeen 60 keer gelezen

Rotterdam - Voor de zevende keer organiseerde de TooropMavo ‘Social X-mas’. Donderdag 21 december waren alle leerlingen druk in de weer om zo veel mogelijk geld in te zamelen of te verdienen voor het goede doel. Dit jaar hadden de leerlingen gekozen voor ‘Make a Wish’. Deze organisatie heeft als doel: ‘Het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte om daarmee een ervaring van kracht en blijdschap te creëren.’  Een doel waar leerlingen en medewerkers zich graag voor in wilden spannen.

Zo waren er creatieve en sportieve workshops waarvoor de leerlingen zich lieten sponsoren; werden er kaartjes verkocht voor een zelf georganiseerde high-tea, waarbij de aula werd omgetoverd tot een echt restaurant. Zo’n 120 leerlingen kozen voor de activiteit ‘sponsorschaatsen’ en er waren ruim 130 leerlingen die zich deze dag ‘verhuurde’ aan een bedrijf of instelling. Handen uit de mouwen dus. Ook de verdiensten voor dit werk was natuurlijk bestemd voor het goede doel.

Op dinsdag 6 februari wordt de netto-opbrengst, overhandigd aan stichting ‘Make a Wish’. Hopelijk kunnen er veel kinderwensen waar gemaakte worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant