Afbeelding

Wensboom voor goed doel

Algemeen 56 keer gelezen

Rotterdam – Zaterdag 16 december stond de Wensboom weer in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. Van 10.00 tot 14.00 uur konden bezoekers voor 10 euro een wens van een ander kind vervullen. Dit jaar was alweer de 14e keer dat het Armoede Platform Prins Alexander de Wensboom heeft neergezet in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Zij hebben de Wensboom in het leven geroepen omdat zij vinden dat ieder kind een mooie Kerst verdiend. In veel gezinnen is er geen ruimte om iets extra’s te doen in de decembermaand. Daar willen zij graag iets in betekenen.


APPA vraagt kinderen uit gezinnen waar financiële zorgen zijn om één of twee wensen op te schrijven die niet meer dan 10 euro kosten. Op 16 december werden deze 156 wenskaartjes in de boom gehangen. Bezoekers in Alexandrium Shopping Center konden een wenskaartje uit de boom pakken en voor 10 euro een cadeautje kopen voor een ander kind.
De Wensboom is wederom weer een groot succes geweest in Alexandrium Shopping Center. Helaas zijn niet alle wenskaartjes deze zaterdag vervuld, van de 156 wenskaartjes zijn er 105 vervuld. De ondernemers van het winkelcentrum hebben de overige 51 wenskaartjes gedoneerd. Hierdoor zijn alle wensen toch in vervulling gegaan en heeft ieder kind een mooie Kerst.
 

Alexandrium Shopping Center

Vanaf de allereerste dag is Alexandrium, dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Met 140 winkels is Alexandrium Shopping Center de plek om de mooiste merken te kopen. In het Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Zara, KIKO Milano, River Island, G-Star RAW, Mango en Primark. Maar er zijn ook verrassende winkels als PIM Sneakers, Van den Assem, Adidas Originals en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod leuke restaurants als HiP Alexandrium, La Place, Eazie of Délifrance en specialiteitenzaakjes als VietFoods, Cinnabon of Pastamama.

Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant