Foto: Wouter Vocke
Foto: Wouter Vocke

Feyenoorders herdenken overlijden legende Coen Moulijn

Algemeen 16 keer gelezen

Rotterdam - Feyenoord en FSV De Feijenoorder staan donderdag 4 januari met een officiële herdenking stil bij Coen Moulijn, die op die dag exact zeven jaar geleden op 73-jarige leeftijd overleed.

m 19.11 uur (een verwijzing naar het rugnummer van de legendarische linksbuiten) zal een minuut stilte in acht worden genomen om Coen Moulijn te herdenken. Hierbij zullen onder meer delegaties van Feyenoord en FSV De Feijenoorder en Adrie Moulijn, de weduwe van Coen, aanwezig zijn.

Daarnaast biedt de club aan supporters de mogelijkheid om op donderdag 4 januari het standbeeld van Coen Moulijn te bezoeken. De Olympiazijde van De Kuip is voor deze gelegenheid vanaf 11.00 uur geopend, zodat supporters de legendarische linksbuiten kunnen herdenken.

Programma

In overleg met onder meer Adrie Moulijn en FSV De Feijenoorder heeft Feyenoord onderstaand programma opgesteld voor donderdag 4 januari: vanaf 11:00 uur is de Olympiazijde van de Kuip geopend (toegang via grote poort) en kan iedereen het standbeeld van Coien Moulijn bezoeken.

‘s Avonds is om 19:05 uur de aankomst van de delegaties van Feyenoord, FSV De Feijenoorder en van Adrie Moulijn bij het standbeeld. Van 19.11 tot 19.12 uur is er een minuut stilte om het Feyenoordicoon uit het Oude Noorden te herdenken. Om 20.11 uur zal de Olympiazijde van de Kuip weer sluiten.

Uit de krant